Kwaliteit

Voor bescherming van elk detail

Vraag onze opdrachtgevers waarom zij kiezen voor elektrolytisch verzinken bij Wilbo en u krijgt diverse antwoorden. Vanwege de flexibiliteit, zegt de een. Om de snelle levering, meent een ander. Een derde roemt desgevraagd onze uitstekende service. Opvallend genoeg zult u geen van allen de term kwaliteit horen noemen. En weet u waarom? Dat komt omdat kwaliteit bij Wilbo zo vanzelfsprekend is, dat niemand erover begint.
Om deze voor Wilbo zo bekende hoge en continue kwaliteit te kunnen waarborgen, gaan wij heel ver! Door het zoveel mogelijk automatiseren, waarbij bijvoorbeeld gedacht moet worden aan o.a. automatische doseersystemen en zelfregelende gelijkrichters ten behoeve van de stroom, innovatieve procesfiltratie en speciale proces-pompsystemen, kunnen wij onze hoge kwaliteit waarborgen. In onze speciaal ingerichte analyseruimte worden de verschillende processen dagelijks nauwlettend in de gaten gehouden, zodat u ervan verzekerd bent dat alle processen optimaal werken. 
Voor de controle bij het elektrolytisch verzinken wordt bij Wilbo gewerkt met een kwaliteitssysteem die zowel zinklaag, laagdikte, als de passiveerlaag controleert. Desgewenst kunnen laagdikterapporten meegeleverd worden en is het mogelijk uw producten middels een neutrale zoutsproeitest te testen.
Bij Wilbo stellen wij naast een hoge productkwaliteit ook hoge eisen aan de kwaliteit van onze organisatie en medewerkers, en zijn dan ook ISO 9001:2015 gecertificeerd. Door vakgerichte opleidingen in de galvanotechniek en meer dan 60 jaar ervaring met elektrolytisch verzinken, zijn onze medewerkers zeer bekwaam in het uitvoeren van hun taak. 

Bij Wilbo zijn uw producten in goede handen. 


Flexibel, snelle levering en een uitstekende service

Standaard bedraagt onze levertijd 5 werkdagen. Echter zijn wij er van bewust dat Wilbo als galvanisch bedrijf vaak aan het einde van het productieproces staat en levertijden voor een galvanische bewerking soms onder druk komen te staan. Door een compacte organisatie en nauwe samenwerking tussen planning en werkvloer zijn wij zeer flexibel en kunnen in overleg kortere levertijden realiseren. 

Meer weten? Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.


Share our website