RoHS-Richtlijn

De Richtlijn..........

Al geruime tijd wordt er in de galvanische industrie veelvuldig gesproken over het uitfaseren van 6-waardige chroom verbindingen. De officiële richtlijn aangeduid als de RoHS-richtlijn (naar de Engelse naam: 'Restriction of Hazardous Substances directive') is in de automotive- en printplaatindustrie al vanaf januari 2004 van kracht en bespreekt het beperken van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen waaronder 6-waardige chroom verbindingen. Ook andere industrieën zijn inmiddels op de hoogte van deze richtlijn en willen hier graag aan voldoen.
Wij zijn trots te kunnen melden dat na onderzoek al onze processen, inclusief het zwart passiveren, vrij zijn van deze schadelijke 6-waardige chroom verbindingen. 

Ons beleid hierin is erop gericht een proactieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een duurzame leefomgeving en het gebruik van chemische substanties te beperken.

Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact opnemen met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.


Share our website